ABSOLVENTĂ a unei FACULTĂŢI de renume, Margherita de la Clejani comite GRAVE GREŞELI GRAMATICALE

Margherita de la Clejani pare că nu a învăţat îndeajuns de multă carte până la vârsta sa. Chiar dacă a reuşit să ia Bacalaureatul după trei încercări şi dacă a reuşit să termine şi o facultate privată de prestigiu din Capitală, Margherita de la Clejani comite grave greşeli gramaticale.

RomaniaTV.net
04 iul. 2015, 10:05

Margherita de la Clejani este o persoană destul de activă pe pagina sa de Facebook, unde îşi postează atât videoclipuri de la concertele pe care le onorează, cât şi poze însoţite de tot soiul de masaje care mai de care mai interesante.

Margherita de la Clejani, clipe de coşmar. A izbucnit în plâns, în plină stradă. Poliţia a intervenit FOTO

Recent, fiica Clejanilor a postat pe contul său de socializare o fotografie cu ea. La acea poză, Margherita de la Clejani a scris şi un mesaj, care evidenţia că vremea este cea care îi influenţează stările de spirit. Doar că în loc să scrie corect un grup de cuvinte, Margherita de la Clejani a preferat să scrie după bunul plac, efectuând astfel o gravă greşeală gramaticală.

Mai mult decât atât, această greşeală nu este singura. Margherita de la Clejani a scris recent şi un scurt text pe Facebook adresat acelor jurnalişti care o critică constant şi scriu lucruri neadevărate despre viaţa sa, text care conţinea numeroase greşeli de punctuaţie şi de exprimare.

Citeşte şi  ŞOC în familia Vioricăi de la Clejani. Margherita, de urgenţă la spital. Medicii au băgat-o pe perfuzii FOTO