Academia de antreprenoriat, un program pentru business-urile aflate la început de drum. Până când se fac înscrierile

Antreprenorii aflați în primii ani de activitate, care vor să atingă un nou nivel în business-ul lor, sunt așteptați să aplice pentru ediția a treia a Upgrader Academy, până pe data de 24 februarie 2017.

18 ian. 2017, 16:45
Academia de antreprenoriat, un program pentru business-urile aflate la început de drum. Până când se fac înscrierile

Academia de antreprenoriat este un program de o lună, timp în care participanții lucrează la dezvoltarea business-urilor lor alături de o echipă de antreprenori consacrați.

Proiectul acoperă o serie de nevoi importante, specifice business-urilor la început drum: crearea unui plan coerent de business, nevoia de feedback și sprijin de la persoane cu experiență în antreprenoriat, aflarea de informații concrete despre cum pot avansa și conectarea la o comunitate de antreprenori.

Dacă vrei să ai un impact pozitiv pe termen lung în societate, susține un antreprenor să își pună în aplicare ideile! Aceasta este baza și motivația proiectului Upgrader. Și reușim să realizăm acest lucru cu sprijinul unei echipe de mentori extraordinari, antreprenori consacrați, care au fost în acel stadiu și îi pot învăța pe alții din propriile reușite și greșeli„, spune Constantin Stanciu, Co-Fondator Upgrader.

Etapele academiei

Academia se va desfășura în perioada 27.02.2017 – 06.04.2017, timp în care participanții vor lua parte la o serie de workshop-uri de grup, dar și la discutii personale cu antreprenori consacrați și coach de business, în care vor trata problemele lor punctuale. După stabilirea unui business plan, participanții își vor prezenta planurile în evenimentul de pitching de final, unde vor obține feedback și sfaturi de la un panel de mentori.

Cine se poate înscrie in academie

Pot aplica antreprenorii aflați în primii ani de activitate cu business-uri din orice industrie, până pe 24 februarie 2017.
Detalii și formularul de aplicare sunt disponibile pe site-ul organizatorilor: http://www.upgrader.biz/portfolio/academy/

Mentorii care se implică în proiect sunt: Bogdan Tudor,Fondator Class It, Dan Ștefan, Co-Fondator Autonom Rent A Car, Mihai Pătrașcu, Fondator Evomag, Mircea Căpătînă, Co-fondator Smart Bill, Dragoș Nicolaescu, Lean Startup Mentor, Cristian Nicolae, Co-Fondator Soft Expert Mobility, Valentina Saygo, Fondator Ask for Accounting, Magda Bei, Co-Fondator Graphtec Design, Laurențiu Dumitrescu, fondator Digital Star, Al Kamara, Fondator Wave Division.

Câteva dintre startup-urile care au participat la program sunt: Prăvălia Mică, PlaYouth, Madam Mitza, Creionetica, 3D Print Scan, Auto Cell, Anonimov, Aventurio, Learning Hub, Claro Cafe, Lazy Boy, Inedi Travel, Fire de Murg, Box It.

Mai multe detalii despre Upgrader pot fi accesate pe www.upgrader.biz.


loading...