Acasă la Liviu Dragnea, primele imagini. Fostul lider PSD se relaxează la un pahar de whisky, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi avocata lui

Acasă la Liviu Dragnea, primele imagini. Fostul lider PSD a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic.

15 iul. 2021, 19:25
Acasă la Liviu Dragnea, primele imagini. Fostul lider PSD se relaxează la un pahar de whisky, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi avocata lui
Fostul lider PSD se relaxează la un pahar de whisky

Acasă la Liviu Dragnea, primele imagini. Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a postat pe Facebook o fotografie de grup acasă la fostul lider al PSD, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi Irina Tănase.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, primele declarații la ieșirea de la Penitenciarul Rahova: „Am intrat nevinovat. Au fost ani de chinuri și suferință. Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine”

Momentul mult aşteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu care însoţeşte poza de grup postată, joi pe reţeaua de socializare.

Şi Codrin Ştefănescu a postat pe reţelele de socializare un video cu toţi cei menţionaţi mai sus, în timp ce se relaxează la un pahar de whisky.

Acasă la Liviu Dragnea, primele imagini

Liviu Dragnea a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

Fostul lider PSD nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

În replică, Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate lui Liviu Dragnea şi a precizat că nu va comenta declaraţiile acestuia referitoare la faptul că PSD este un partid condus de laşi.

Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a mai spus Ciolacu.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au admis, joi, cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată.

Din 27 mai 2019, fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea Dragnea se află în penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.


loading...
Partenerii noștri