Acasă la Radu Mazăre. Cu ce se laudă primarul Constanţei VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut echipei România TV un tur prin vila în care locuieşte cu chirie, şi-a prezentat maşinile de lux şi de suflet şi a dezvăluit unde vrea să investească - în Madagascar.

01 apr. 2013, 17:12

Vila în care locuieşte Radu Mazăre a fost refăcută aproape din temelii de primar. Radu Mazăre a povestit că stă cu chirie acolo de 7-8 ani, pentru că „nici nu puteam să am o casă, locuinţă personală, în mijlocul staţiunii Mamaia, lângă lac”. El plăteşte chirie 2000 de euro pe lună.

Cel mai mult primarul şi-a dorit o oază în mijlocul livingului, aşa că a montat un hamac. Cât despre afaceri, Mazăre spune că va începe o investiţie peste mări şi ţări.

„Mi-am luat pământ în Madagascar, 2 hectare într-un golf virgin. Mă duc acolo, am un băiat, trebuie să începem investiţia. O să plec în Madagascar iar, exact când e congresul. Era programat, aveam biletele luate, mă aşteaptă şeful de trib”, a  declarat Radu Mazăre.

Are bani, are faimă, se crede Che Guevara, dar tot se teme şi Mazăre de ceva – de însurătoare. Primarul a declarat că îi e frică de căsătorie pentru că: „De mic de când eram am fost un tip libertin şi nu mi-a plăcut ca cineva să îmi îngrădească libertatea. De-aia nici nu m-am însurat până acum”, a povestit acesta.