Acces Direct 2019. Schimbare surpriză de prezentator, toată lumea a fost luată prin suprindere la prima ediţie

De astăzi, 7 ianuarie, emisiunea “Acces Direct” începe un nou sezon la Antena 1. În 2019, telespectatorii au parte de o surpriză: după doar un sezon în calitate de co-prezentator, Alex Velea a părăsit formatul show-ului.

RomaniaTV.net
07 ian. 2019, 11:09
Acces Direct 2019. Schimbare surpriză de prezentator, toată lumea a fost luată prin suprindere la prima ediţie

Sezonul de la “Acces Direct” care începe azi la Antena 1 este într-o nouă formulă de prezentare! Fără Alex Velea în calitate de co-prezentator, relatează spynews.ro. Conform sursei citată, proiectele muzicale în care e implicat nu i-au mai permis acestuia să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Astfel, în viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe carieră.

Vă reamintim că în urmă cu doar două zile, Alex Velea a făcut o declarație care nimic nu prevestea anunțul apărut azi în presa din România. “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, a spus Alex Velea