Accesul la Untold doar cu testare, adeverință de vaccinare sau dovadă că s-a trecut prin boală

Cei care doresc să participe la festivalul Untold o vor putea face doar în anumite condiţii. Autorităţile au făcut publice condiţiile de participare la evenimentele de tip festival.

28 iul. 2021, 23:10
Accesul la Untold doar cu testare, adeverință de vaccinare sau dovadă că s-a trecut prin boală

Toate persoanele care fie sunt testate negativ, fie fac dovada ca au trecut prin boală, fie sunt vaccinate vor putea participa la festivaluri. Accesul la UNTOLD, dar şi la alte evenimente de acest gen se va face în următoarele condiţii:

– persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore

– rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Citeste si Neversea se amână pentru anul viitor. Care sunt festivalurile de muzică din această vară

Cum se va face accesul la Untold. Au fost eliminate măsurile de distanţare

De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate.

Festivalul Untold va avea loc între 9 şi 12 septembrie, în cele mai sigure condiții.

Mulțumim Premierului, membrilor Guvernului și CNSU, pentru încrederea acordată. Noile măsuri reprezintă o dovadă puternică a faptului că se dorește repornirea sectorului cultural. Sunt convins că planul de siguranță, prezentat de noi autorităților este peste orice alt eveniment organizat până în prezent! Ne dorim să devină un model la nivel global, iar în felul acesta să permită, în condiții similare, organizarea de evenimente în siguranță și de acum înainte”, a declarat Bogdan Buta – CEO UNTOLD.

Autoritățile au anunțat că, în acest an, festivalurile vor avea o capacitate limitată, de până la 75.000 de participanți pe zi.

Citeste si Peste 1.000 de oameni s-au infectat cu Covid într-un weekend, la un festival de muzică. Participanţii erau vaccinaţi sau aveau test negativ

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță.

La festivalul de la Cluj-Napoca vor fi prezenţi invitaţi artiști de top, care se vor alătura artiștilor confirmați până în prezent: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig,  The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.


loading...