Neversea se amână pentru anul viitor. Care sunt festivalurile de muzică din această vară

Neversea a fost amânat pentru anul viitor. Organizatorii festivalului de muzică au spus că timpul e prea scurt pentru a putea fi organizat în condiții de siguranță maximă.

02 iul. 2021, 11:48
Neversea se amână pentru anul viitor. Care sunt festivalurile de muzică din această vară

Neversea a fost amânat pentru anul viitor. Organizatorii festivalului de muzică au spus că timpul e prea scurt pentru a putea fi organizat în condiții de siguranță maximă.

„Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, a fost comunicatul transmis de organizatorii Neversea.

Neversea e al doilea festival de la noi care nu se va mai organiza anul acesta. În luna mai, și organizatorii Electric Castle au anunțat că următoarea ediție va fi în 2022.

De la 1 iulie, în România, a intrat în vigoare un set nou de măsuri de relaxare. Şi marile evenimente sunt vizate de noile relaxări, iar premierul Florin Cîţu a declarat că festivaluri precum Untold şi Neversea vor putea fi organizate, cel mai probabil, după 1 august.

Care sunt festivalurile ce se vor ține în această vară

  • Untold se ține în septembrie, la Cluj

Festivalul UNTOLD 2021 se va ţine anul acesta în perioada 9 – 12 septembrie, au anunţat organizatorii.

Sute de mii de oameni din întreaga lume se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți la UNTOLD, în Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape doi ani de pauză.

  • Când are loc Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc în weekendul 20-22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla.

Pe scena Living Rock au fost anunțate unele dintre cele mai iubite trupe românești de rock alternativ, printre care Vița de Vie, Byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Grimus, iar lista de artiști din line-up va continua.

  • Electric Castle, între 6 – 15 august, la Cluj-Napoca

Electric Castle

se ține vara aceasta în perioada 6-15 august, la Cluj-Napoca și Bonțida.

Toate evenimentele din cadrul ediției speciale Electric Castle vor avea loc cu respectarea unor norme impuse de autorități, au dat asigurări organizatorii.

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile. În cadrul evenimentului vor avea loc aproximativ 400 de show-uri live.

Până în momentul de față, organizatorii nu au dezvăluit numele vreunui artist care va urca pe scena Electric Castle Special. Potrivit unor surse, la festival ar putea participa foarte mulți artiști locali.