Accident GRAV la Hunedoara: Bunicii şi nepotul au murit pe loc

Carnagiu pe o şosea din Hunedoara. O familie, bunicii şi nepotul lor de 14 ani, a murit pe loc din cauza unei clipe de neatenţie. Autorismul a intrat într-o depăşire extrem de riscantă şi a ajuns sub roşile unui TIR.

RomaniaTV.net
28 aug. 2015, 12:20

Un accident grav a avut loc, între localităţile Haţeg şi Ciopeia, pe Drumul Naţional 66 Deva – Petroşani. Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, în accident au fost implicate un autoturism şi un camion.

„Victimele sunt doi adulţi şi un minor de aproximativ 14 ani. Accidentul mortal s-a petrecut, după ce şoferul autoturismului s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu autotrenul”, a precizat Laura Bradu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2 găsind la locul producerii impactului violent dintre un autotren şi un autovehicul, înmatriculat în judeţul Gorj, trei victime încarcerate decedate. Cele două mijloace de transport erau ieşite în afara părţii carosabile, victimele decedate aflându-se în autovehicul. Operaţiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla în proporţie de peste 50 la sută sub partea frontală a autotrenului”, a informat ISU Hunedoara.


loading...