Accident AVIATIC în Sibiu. Prognosticul în cazul pilotului rănit rămâne în continuare rezervat

Operaţia la care a fost supus căpitan-comandorul Corneliu Gabriel Titiana, pilotul militar rănit în accidentul aviatic de la Sibiu, a decurs bine, însă prognosticul evoluţiei stării sale de sănătate rămâne în continuare rezervat.

05 dec. 2014, 12:27
Accident AVIATIC în Sibiu. Prognosticul în cazul pilotului rănit rămâne în continuare rezervat

„S-a realizat traheoctomia de către echipa ORL de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar. În aceeaşi operaţie, noi ne-am făcut treaba noastră, adică excizie de coapsă bilaterală, tot ce era arsură de gradul trei cu auto-grefe. Pe spate s-au folosit homogrefe din bancă proaspete, pentru că, din cauza faptului că stă pe ele şi a avut manifestări bacteriene prin zonă, s-au mai lizat o parte din ele şi atunci le-am înlocuit cu hemogrefe din bancă. Operaţia a decurs bine. El este curat, dar prognosticul rămâne rezervat în continuare. Dacă trece de primele trei zile după operaţie, sper să fie mai bine decât era, sper”, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Cristian Niţescu, directorul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Citeşte şi Fiul pilotului rănit în tragedia aviatică din Sibiu face un apel DISPERAT la oamenii care îl pot salva

Starea celuilalt supravieţuitor, maistrul militar Valentin Bora, este una bună, acesta făcând deja câţiva paşi de la începutul săptămânii.

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, pe 21 noiembrie, pe raza localităţii sibiene Mălâncrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Citeşte şi ACCIDENT AVIATIC în Sibiu. Spitalul Militar a cumpărat piele artificială pentru pilotul rănit

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Trei dintre militarii decedaţi au fost conduşi pe ultimul drum VIDEO


loading...