Accident aviatic teribil. O mașină de pompieri a fost lovită de un avion. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți

Un accident aviatic teribil a avut loc pe aeroportul din capitala peruană Lima. Un avion al companiei LATAM Airlines, care tocmai decola de pe aeroport, s-a ciocnit cu o mașină de pompieri. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte zece au fost rănite.

19 nov. 2022, 21:14
Accident aviatic teribil. O mașină de pompieri a fost lovită de un avion. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți

Accident aviatic teribil. Un accident aviatic teribil a avut loc vineri pe aeroportul din capitala peruană Lima. Un avion al companiei LATAM Airlines, care tocmai decola de pe aeroport, s-a ciocnit violent cu o mașină de pompieri.

Citește și Fenomenul DANA a făcut ravagii în Spania! Un avion care a decolat de pe Otopeni nu a putut ateriza pe aeroportul din Valencia

În urma impactului, mașina de pompieri a fost spulberată la propriu, iar două persoane și-au pierdut viața, în timp ce alte zece au fost rănite.

20 de pasageri au fost duși într-o clinică pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate, iar cel puțin două persoane se aflau în stare gravă, a transmis ministerul Sănătății din Peru.

Potrivit reprezentanților, companiei aeriene, niciun pasager sau membru al echipajului nu a murit în urma cumplitului accident.

Imediat după incident, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț care a surprins momentul în care avionul se ciocnește cu mașina de pompieri pe pistă.

Nici până astăzi autoritățile nu au reușit să afle de ce mașina de pompieri a intrat pe pistă în timp ce avionul decola.

Autoritățile din Peru au transmis că este pentru a doua oară în ultima lună, când o aeronavă a companiei LATAM Airlines este implicată într-un incident. Recent, un pilot al companiei aeriene a fost distrus botul unui avion în timpul unei furtuni puternice care l-a forțat să aterizeze de urgență.

Sucursala din Peru a LATAM Airlines, cu sediul în Chile, a dat asigurări că utilizează toate mijloacele necesare pentru a se ocupa de cei afectați și colaborează cu autoritățile pentru a elucida misterul din jurul acestui incident tragic.

Citește și Un glonț rătăcit a nimerit un avion de pasageri care ateriza la Beirut