Accident aviatic. Un avion s-a prăbuşit în apropiere de Arad. Două persoane au murit VIDEO

Accident teribil petrecut la Arad, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. La bordul aeronavei se aflau două persoane.

RomaniaTV.net
19 mart. 2020, 16:16

UPDATE: Victimele au fost extrase din avion. Din cauza impactului puternic, cele 2 persoane implicate (ambele de sex masculin) au suferit leziuni grave, fiind declarate decedate, transmite IGSU.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că victimele, doi bărbaţi, au fost scoase din avion în stare de inconştienţă şi au fost predate echipajelor SMURD, însă la scurt timp au fost declarate decedate, având leziuni incompatibile cu viaţa. Nu a fost cazul aplicării manevrelor de resuscitare.

Avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în apropiere de Arad, accidentul aviatic a fost observat de către ciobanii din zonă. Conform Inspectoratul General pentru Situații de Urgențe (IGSU), două persoane sunt încarcerate, inconștiente. 

La locul intervenției sunt Detașamentul de Pompieri Arad cu o ambulanță SMURD cu medic și o descarcerare, o ambulanță SAJ, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Șiria.