ACCIDENT BRĂILA. Scene de GROAZĂ la locul CARNAGIULUI. Cei doi copii MORŢI erau FRAŢI

Scene cutremurătoare la locul accidentului de la Brăila, soldat cu trei morţi şi 25 de răniţi. Cei doi copii care au murit erau fraţi şi au fost identificaţi chiar de mama lor.

19 aug. 2015, 12:08
ACCIDENT BRĂILA. Scene de GROAZĂ la locul CARNAGIULUI. Cei doi copii MORŢI erau FRAŢI

Autocarul  s-a rasturnat in zona localitatii Baldovinesti, la doar 5 km de municipiul Braila. Trei persoane, printre care si doi copii, frate si sora, de 8 si 15 ani, au murit. Zeci de raniti au fost adusi cu ambulantele la Spitalul Judetean Braila. Autocarul, inmatriculat in Turcia, facea curse regulate pe ruta Istanbul-Bucuresti-Chisinau.

Accident cu 38 de victime în judeţul Brăila. Raed Arafat a declanşat COD ROŞU de intervenţie GALERIE FOTO

„Ne-am speriat foarte tare. S-a intamplat intr-un moment. Toata lumea tipa. Se auzeau strigatele copiilor. A fost groaznic. Au cazut cadavrele peste mine, ca erau langa mine. Plangeau mamele ca nu-si gaseau copiii”, a spus un tanar, de 30 de ani, ranit in zona capului, pentru Info Braila.

O scena cutremuratoare a avut loc pe rampa spitalului. O mama care-si tinea copilul de doar cativa ani in brate, ranita fiind, nu si-a dat pruncul din brate medicilor, intrand impreuna in spital.