Cinci români au murit şi alţi patru sunt răniţi grav, după o urmărire transmisă pe Facebook VIDEO

Zeci de polițiști, pompieri și un elicopter au intervenit la locul accidentului. Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele, pentru că disputa a continuat și după producerea accidentului.

29 mart. 2023, 06:47

Accident grav cu români petrecut în Franţa. Tragedie în două familii cunoscute de romi din Timișoara: Cârpaci și Stancu. Cinci persoane au murit, alte patru au fost rănite în urma unui accident petrecut marți, 27 martie 2023, în centrul Strasbourgului. Protagoniștii au filmat totul cu telefonul mobil.

Numărul morților în accidentul grav de la Strasbourg a ajuns la 5, după ce doi dintre răniți au decedat pe patul de spital, scrie voceatimisului.ro. Accidentul a avut loc în jurul orei 17:00 în districtul Port-du-Rhin, din Strasbourg, Franţa. Cursa nebună a fost transmisă pe Facebook de unul dintre membrii unuia din clanurile implicate.

Cursa a început după ce două familii, una din Strasbourg, cealaltă din Kiel, nordul Germaniei, s-au luat la ceartă pe fondul unor probleme mai vechi.

În urma accidentului, două femei au murit pe loc, iar un bărbat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat la scurt timp. Ulterior, la spital au mai murit încă două persoane. Alte patru persoane au sunt în continuare în stare gravă.

Un om de afaceri din Alba a reușit performanța să își distrugă avionul încă de la primul zbor. Care au fost cauzele accidentului aviatic
Cel puțin trei români au murit și alți șase sunt răniți grav după ce s-au întrecut cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Unul dintre ei a transmis live pe Facebook momentulul impactului.

Accidentul a avut loc luni în jurul orei 17.00, ora locală, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Trei mașini au intrat în coliziune după o șicanare în trafic și o urmărire ca în filme.

Urmările sunt tragice: 3 persoane au murit pe loc, iar alte 6 au fost rănite grav.  Potrivit presei locale, totul a izbucnit în urma unui conflict între două familii de romi din Timișoara.

Care e cauza accidentului feroviar din Galați. Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de distrugere sau semnalizare falsă, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă
Zeci de polițiști, pompieri și un elicopter au intervenit la locul accidentului. Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele, pentru că disputa a continuat și după producerea accidentului.

Conform primelor cercetări ale polițiștilor francezi, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. La originea tragediei din orașul Strasbourg, după cum rezultă din probe și mărturii, stau două familii de romi din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, unde s-a petrecut drama, iar a doua din Kiel, localitate aflată în nordul Germaniei,

În imaginile de la accident surprinse într-o transmisiune live pe Facebook se aud inclusiv focuri de armă, după momentul impactului.

Poliția franceză a deschis o anchetă în acest caz.

Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, în sensul că Saban Stancu (Kehl) i-ar fi reproșat lui Banari Cârpaci (Strasbourg) că, din pricina lui, ar fi executat 2 ani de închisoare, pentru că l-a băgat într-o combinație cu autoturisme, care ar fi avut o proveniență dubioasă. După cum spun martorii evenimentului, imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat. Așa că, după o serie de live-uri pe Facebook, care nu au făcut decât să inflameze și mai mult situația dintre cei doi, pușcăriașul a decis să-i facă o vizită debitorului, tocmai la domiciliul său din Strasbourg.

Numele membrilor din clanul Cârpaci apare în zeci de dosare penale din mafia imobiliară. Sunt acuzați că au forțat zeci de proprietari din Timișoara să plece din clădirile unde locuiau. Așa au ajuns să stăpânească peste 144 de clădiri istorice, cu averi greu de estimat. Anul trecut, clanul a pus mâna și pe spitalul de Oncologie din Timișoara.