Accident cu 15 autoturisme şi un autobuz, în centrul Chişinăului. Momentul tamponării a fost filmat VIDEO

Un accident care a paralizat traficul în centrul Chişinăului a avut loc miercuri în jurul prânzului. În carambol au fost implicate 15 autoturisme și un autobuz.

08 dec. 2021, 17:22
Accident cu 15 autoturisme şi un autobuz, în centrul Chişinăului. Momentul tamponării a fost filmat VIDEO

Trei persoane au ajuns la spital cu leziuni uşoare şi 15 maşini au fost grav avariate, după ce un autobuz de rută din Capitală, parcat pe strada Vasile Alecsandri, a luat-o la vale. Potrivit unor surse citat de publika.md, accidentul s-a produs din cauză că frânele autobuzului ar fi cedat şi acesta s-a deplasat aproximativ 300 de metri.

Din imaginile surprinse de martorii oculari se observă că impactul a fost atât de puternic, încât din unele automobile a început să iasă fum.

Oamenii legii susţin că autobuzul a avariat atât maşinile parcate, cât şi cele care circulau pe stradă. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori.

Citeşte şi Primele imagini de la accidentul din apele Oituzului. Campion național, mort în timpul competiției off-road

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că în urma accidentului rutier 15 mașini au fost avariate. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:30. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori, care au ajunși la destinație au stabilit că autobuzul parcat fără pasageri și șofer a început mișcare în spate pe o distanță de 300 de metri tamponând 15 autovehicule.

În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor calificat persoanelor traumate, care au fost ulterior predate medicilor pentru îngrijiri medicale.

Salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la 3 autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Citeşte şi Apar informații șocante despre șoferul de Maserati care a murit în accident, împreună cu doi prieteni. Era cercetat pentru trafic de droguri și nu deținea permis de conducere