Accident cu 40 de persoane după un carambol cu trei vehicule

Un număr de 40 de persoane au fost implicate, marţi, într-un accident rutier în localitatea Comloşu Mic din judeţul Timiş, după ce o maşină, un autobuz şi un autocar s-au ciocnit. Cinci oameni au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital în Jimbolia.

16 iul. 2019, 12:04
Accident cu 40 de persoane după un carambol cu trei vehicule

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în accidentul care a avut loc în localitatea Comloşu Mic au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane şi un autoturism cu 4 persoane.

„În urma impactului, 5 persoane din autoturism şi microbuz au necesitat îngrijiri medicale, prezentând traumatisme minore. Au fost transportate la CPU Jimbolia. Nicio persoană din autocar nu a necesitat îngrijiri medicale, acestea au fost preluate şi transportate de un alt autocar”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple ATPVM şi o ambulanţă SAJ.

Poliţiştii urmează să stabilească exact împrejurările producerii acestui accident.