Accident cu 5 victime în Arad, dintre care 4 copii. Un şofer de 73 de ani a intrat pe contrasens

Un accident rutier petrecut între localitățile Frumușeni și Fântânele s-a soldat cu cinci victime, dintre care patru copii.

30 apr. 2019, 10:24
Accident cu 5 victime în Arad, dintre care 4 copii. Un şofer de 73 de ani a intrat pe contrasens

Un adult a rămas încarcerat între fiarele mașinii, iar patru minori, cu vârste între 7 și 14 ani au fost răniți, în urma unui accident rutier petrecut luni seara, în jurul orei 19, pe Drumul Județean 682, între Frumușeni și Fântânele, scrie aradon.ro. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare ușoară din cadrul ISU Arad, o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Citeşte şi Trei maşini implicate într-un accident grav la Iaşi, provocat de o şoferiţă. Şapte persoane au fost rănite

Conform primelor informații de la fața locului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat. Cei patru minori implicați în evenimentul rutier nu au suferit răni grave. Încă nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

Un șofer de 73 de ani, pe contrasens. Conform celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, cele două autoturisme s-au lovit frontal. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 19:05, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Frumușeni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ682, dinspre Fântânele înspre Frumușeni, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 29 de ani din Frumușeni”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a afla cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier.