Accident cu şapte victime în Capitală. Două maşini s-au ciocnit frontal VIDEO

Şapte oameni au fost răniţi, marţi-noapte, în Capitală, după ce două maşini s-au ciocnit. Din primele cercetări, unul dintre şoferi nu s-a asigurat. Cinci persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Capitală.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 21:10
Accident cu şapte victime în Capitală. Două maşini s-au ciocnit frontal VIDEO

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1.00, la intersecţia Drumul Sării cu Strada Petre Ispirescu. Şoferul uneia dintre maşini nu s-a asigurat şi nu a semnalizat la schibarea direcţiei de mers. Cealălat şofer nu a putut evita impactul.

Ambii conducători au fost supuşi testului de alcoolemie. Şoferul care a provocat accidentul băuse înainte de a se urca la volan.

„Accidentul s-a produs în urma neatenţiei în conducere. Conducătorul auto Golf circula pe Strada Petre Ispirescu către 13 Septembrie. Acesta a încercat să schimbe direcţia de mers şi a intrat în coliziune cu maşina marca Toyota, care circula regulamentar”, a spus inspectorul Liviu Canea, de la Brigada Rutieră din Capitală.

Şoferul care a provocat accidentul va fi cercetat pentru consum de băuturi alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă.