Accident cu ambulanţa în Arad. Şoferul autospecialei a fost trasportat de urgenţă la spital

Un accident grav s-a petrecut luni după-amiază, în judeţul Arad. O ambulanţă aflată în misiune şi un autoturism au fost implicate. În urma impactului, şoferul autospecialei a fost rănit.

08 aug. 2022, 20:47
Accident cu ambulanţa în Arad. Şoferul autospecialei a fost trasportat de urgenţă la spital

Accident cu ambulanţa în Arad. Potrivit primelor informaţii, totul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism tăiat calea ambulanţei care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Accident cu ambulanţa în Arad. O persoană a fost rănită

Citeşte şi Trei copii răniţi într-un accident rutier produs în judeţul Galaţi. Doar unul purta centură de siguranţă

Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe DJ 709, în localitatea Siria din judeţul Arad. Ambulanţa trebuia să ajungă la un pacient care avea convulsii.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 31 de ani, din comuna Şiria, care conducea un autoturism pe D.J.709 a intrat în coliziune cu o ambulanţă condusă de un bărbat de 41 de ani, din localitatea Buteni. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 41 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliţia Judeţeană Arad.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, autospeciala a fost grav avariată, putând fi vorba chiar de o daună totală, scrie aradon.ro.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest. În urma rezultatelor s-a stabilit faptul că niciunul dintre cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident grav pe DN13, provocat de o femeie. Patru persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD

Din păcate, România e campioana accidentelor cu victime în UE. Ţara noastră este urmată la mică distanță de Bulgaria. Pe scurt, la noi mor cei mai mulți oameni ca urmare a accidentelor. Până și italienii, cunoscuți pentru dezordinea din trafic, stau incomparabil mai bine.