Accident grav pe DN13, provocat de o femeie. Patru persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD

Patru persoane au fost rănite sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, pe DN 13 Braşov – Sighişoara. Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD.

06 aug. 2022, 09:14
Accident grav pe DN13, provocat de o femeie. Patru persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD

Traficul rutier a fost oprit sâmbătă pe DN13 între Braşov şi Sighişoara, în oraşul Rupea, după ce o maşină cu volan pe dreapta, în care se aflau patru persoane, au lovit un cap de pod, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile. La volanul maşinii se afla o femeie.

Citeşte şi: Ele sunt fetiţele care au murit în accidentul din Cobadin. Şoferul de doar 16 ani furase cheile maşinii de la o mătuşă

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Trei persoane au fost transportate la unitățile medicale din municipiul Brașov. Una dintre victime este în stare gravă şi a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD pentru a o transporta mai repede la o unitate medicală din Târgu Mureș.

”Un autoturism a părăsit carosabilul, lovind un cap de pod, pe DN 13 Braşov – Sighişoara, pe raza localităţii Rupea, judeţul Braşov. În urma impactului, patru persoane au fost rănite”, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeşte şi: Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui. Şase mașini avariate în drum spre mare. Sunt mai mulţi răniţi

„La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Pe sensul de deplasare Brașov – Sighișoara, pentru turisme, traficul se desfășoară pe rute alternative. Pe sensul de deplasare Mureș-Brașov, traficul este blocat în totalitate”, au preizat reprezentanții IPJ Brașov.