Accident cu ambulanţă în Bucureşti. O asistentă a fost rănită

O ambulanță a fost implicată sâmbătă într-un accident rutier produs în Sectorul 2 al Capitalei. O asistentă medicală a fost rănită ușor, iar calea de rulare a tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

20 feb. 2021, 14:35
Accident cu ambulanţă în Bucureşti. O asistentă a fost rănită
Accident cu ambulanţă în Bucureşti. O asistentă a fost rănită. Sursa foto: Adevărul

Accident cu ambulanţă în Bucureşti. O asistentă a fost rănită într-un accident rutier produs la intersecţia dintre strada Doamna Ghica şi şoseaua Colentina, calea de rulare a tramvaielor fiind blocată în ambele sensuri.

Citeşte şi: Caz incredibil în România. Un bărbat care locuieşte gard în gard cu spitalul a aşteptat ambulanţa 24 de ore pentru a-i face test COVID-19

„În jurul orei 10:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Str. Doamna Ghica – Sos Colentina, accident în care au fost implicate o ambulanţă şi un autovehicul. Calea de rulare a tramvaielor este blocată în ambele sensuri. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a asistentei, aceasta fiind transportată la Spitalul Floreasca”, transmite Brigada Rutieră Bucureşti.

Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul testării fiind zero.

 

Ambulanţă răsturnată în urma unui accident înfiorător în Vrancea. O pacientă cu COVID-19 a murit

O pacientă infectată cu noul coronavirus (COVID-19) a murit, marţi seara, după ce ambulanţa cu care era transferată de al Buzău la Bacău a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Accidentul înfiorător a avut loc pe E85, în localitatea Mărăşeşti din Vrancea.

„Prin apel 112, a fost sesizat faptul că pe DN2-E85, la Mărăşeşti, o ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat pe partea carosabilă. Ambulanţa transfera pacienta de la Buzău la Bacău. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei şi rănirea a două persoane care făceau parte din echipaj”, a precizat IPJ Vrancea, conform Agerpres.

Citeşte şi: Raed Arafat intervine în cazul părinţilor umiliţi după ce au sunat la 112. A fost deschisă anchetă la Serviciul de Ambulanţă Cluj

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă, însă pacienta care era intubată nu a mai putut fi salvată.

„Ambulanţa transporta un pacient COVID-19 pozitiv, intubat, spre Buhuşi. În urma accidentului, pacienta a murit, iar medicul de pe ambulanţă a suferit un traumatism cervical şi traumatism de membru inferior, fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. Şoferul şi ambulanţierul nu au suferit traume”, a declarat, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda, conform sursei citate.