Accident cu arbitri, în Bucureşti. Doi oficiali de la Farul – Otopeni au fost tamponaţi în trafic

Doi dintre arbitrii delegaţi la meciul de Liga a II-a dintre Farul şi CS Otopeni au fost implicaţi într-un accident, vineri după-amiază, în Bucureşti.

RomaniaTV.net
15 mart. 2013, 20:46
Accident cu arbitri, în Bucureşti. Doi oficiali de la Farul – Otopeni au fost tamponaţi în trafic

Centralul Iulian Călin şi tuşierul Gabriel Stroe – ambii din Piteşti, cel din urmă asistent de Liga I, treceau prin Capitală în drumul spre Constanţa pentru a-l lua pe al treilea oficial al partidei, asistentul Andrei Simonis.

La semafoarele de la Complexul Studenţesc Leu, automobilul Logan condus de Stroe a fost izbit violent din spate de un alt vehicul, care circula cu viteză destul de mare. Maşina în care se aflau cei doi piteşteni a lovit-o pe cea din faţă, iar aceasta, la rându-i pe cea din faţa ei. Arbitrii au scăpat nevătămaţi, însă maşina lor a fost avariată atât în partea din spate cât şi în cea din faţă.

După ce au dat declaraţii la Poliţie, arbitrii Călin şi Stroe au aşteptat ca maşina cu care au venit de la Piteşti să fie urcată pe platformă şi dusă la un service din Argeş, după care au plecat la Constanţa cu vehiculul tuşierului din Bucureşti.

Partida Farul – CS Otopeni, contând pentru etapa 17-a a Ligii a II-a, Seria I, este programată, sâmbătă, la ora 11.00.