Accident cu BMW în Vaslui. Șoferul de 22 de ani a rămas blocat cu picioarele sub bord

Clipe de coșmar pentru doi tineri din Bârlad. Șoferul de 22 de ani nu a mai putut controla volanul și mașina a ajuns în stâlp. Ambii tineri au fost răniți. Șoferul a rămas cu picioarele blocate sub bordul maşinii, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare care să-l salveze.

18 ian. 2023, 08:50

Doi tineri au ajuns la spital după un accident grav produs marți seara pe DE 581 în Vaslui. La sensul giratoriu de la Value Center, un tânăr de 22 de ani aflat la volanul unei mașini marca BMW, înmatriculată în județul Vaslui, a intrat fără a reduce viteza, a pierdut controlul, iar în față la sediulul SAJ – sub stația Bârlad, a pierdut controlul volanului. Mașina s-a izbit puternic de un stâlp.

Șoferul, un tânăr de 22 de ani, a rămas cu picioarele blocate sub bordul maşinii, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare care să-l salveze.

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, echipată cu module pentru descarcerare şi deblocare, pentru evaluarea, descarcerarea şi acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, în apropierea staţiei de Ambulanţă. În accident a fost implicat un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane. La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un autoturism avariat în care se afla un bărbat încarcerat. Victima în vârstă de 20 ani avea picioarele prinse sub bord. După aproximativ 25 minute, victima a fost descarcerată. În tot acest timp, bărbatul a fost asistat medical de personalul care deservea staţia de ambulanţă din Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, pentru Agerpres.

Citește și: Înmormântare ca în Evul Mediu. Mort dus la groapă cu căruța, prin noroi până la genunchi VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, şoferul a fost diagnosticat cu fractură deschisă gamba dreaptă şi o luxaţie glezna stângă, în timp ce pasagerul, un tânăr de 19 ani, a suferit un traumatism de genunchi. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad.

Citește și: Motivul incredibil al dublei crime din Bran. Ca în cazul Caracal, Poliţia a aşteptat jumătate de zi mandat de intrare peste criminal

 

Căderi de pietre pe Clisura Dunării, la limita judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi

Traficul rutier a fost blocat total, marţi seară, pe DN 57, în zona localităţii Berzasca, la limita judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi, pe Clisura Dunării, după o cădere masivă de pietre de pe versant.

”Traficul este oprit pe DN 57, în apropiere de Berzasca, la limita judeţului Caraş-Severin cu judeţul Mehedinţi, ca urmare a căderilor de pietre şi stânci de pe versanţi. Drumul este blocat total. Circulaţia pe traseul Orşova – Moldova Nouă şi retur se va desfăşura pe ruta DN 6 Orşova – intersecţie DN 57B – DN 57B Oraviţa – DN 57 Oraviţa – Moldova Nouă”, precizează DRDP Timişoara.

Zona este ţinută sub observaţie, fiind montate indicatoarele de acces interzis. Drumarii vor intreveni pentru curăţarea drumului.