Accident cu cinci răniţi în Cluj-Napoca: O maşină a lovit un microbuz VIDEO

O maşină a lovit un microbuz, într-o intersecţie din Cluj-Napoca, cinci persoane fiind rănite, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 09:12
Accident cu cinci răniţi în Cluj-Napoca: O maşină a lovit un microbuz VIDEO

Cauza accidentului este neacordarea de prioritate. Conducătorul maşinii a intrat în intersecţie fără să se asigure şi a lovit microbuzul.

„Şoferul autoturismului nu s-a asigurat, nu a acordat prioritate microbuzului si astfel a fost acrosat. In urma impactului, cele 5 victime au fost transportate la U.P.U, dar deocamdata nu stim diagnosticul”, a declarat Daniel Graur, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, potrivit stiridecluj.ro

„Au fost aduse la Unitatea de Primire a Urgentelor cinci persoane cu rani grave in zona capul si a fetei. Acum sunt in curs de investigare de catre medicii de la UPU. Cele cinci victime prezinta fracturi in zona capului si a fetei. Din cate am aflat de la colegii mei, exista doua victime care au si fracturi la maini si la picioare. Toate persoanele sunt cu varste cuprinse intre 30 si 37 de ani. Din masina mica sunt patru raniti iar din microbuz, un tanar de 37 de ani. Starea acestora este stabila si nu exista risc iminent de deces„, a declarat şi Cristiana Ciortea, director Spitalul Clinic Judetean.