Accident cu cinci victime pe DN2B. Două autoturisme şi un TIR au fost implicate

Un accident grav, în care au fost implicate două autoturisme și un TIR, s-a produs marţi pe DN 2B, între Baldovinești și Brăila. Cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele a rămas încarcerată

RomaniaTV.net
30 ian. 2018, 14:00
Accident cu cinci victime pe DN2B. Două autoturisme şi un TIR au fost implicate

Traficul rutier a fost blocat, marţi după-amiază, pe DN 2B, între Şoseaua Baldovineşti şi municipiul Brăila, în urma unui accident cu cinci victime.

Un autoturism Volkswagen Golf condus de un tânăr de 22 de ani din Râmnicu Sărat a intrat în depăşirea unei alte maşini care era oprită pe partea dreaptă a sensului de mers pentru a lăsa să treacă un transport agabaritic ce venea din sens opus. Tânărul a lovit atât maşina oprită, cât şi transportul agabaritic, condus de un cetăţean turc. În urma impactului cu TIR-ul, Golf-ul a ajuns în şanț. 

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, aflate în prima maşină, au fost rănite.

„În accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR. O persoană este încarcerată şi a fost solicitată echipa descarcerare de la ISU Brăila. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, între care una inconştientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian, citat de Agerpres.

Două ambulanţe, una SMURD şi una a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au ajuns la locul accidentului.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri.