Accident cu doi morţi şi trei răniţi provocat de un tânăr de 18 ani care s-a urcat beat la volan

Un tânăr de 18 ani a provocat un accident grav în Gorj, în urma căruia două persoane au murit şi alte trei au fost rănite. Şoferul, care era beat, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

30 mart. 2021, 10:43
Accident cu doi morţi şi trei răniţi provocat de un tânăr de 18 ani care s-a urcat beat la volan

Accidentul grav provocat de şoferul de 18 ani s-a produs pe DN 67, pe raza localităţii Bălăneşti, judeţul Gorj. Din primele informaţii a reieşit că şoferul de 18 ani, din comuna Scoarţa, s-a urcat beat la volan, a pierdut controlul asupra maşinii, iar aceasta s-a izbit violent de un alt autoturism şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, doi tineri în vârstă de 18 ani, respectiv 16 ani, au murit pe loc. Ambii se aflau în maşina condusă de şoferul de 18 ani. Alţi doi tineri, de 17 ani, care se aflau tot în maşina condusă de şoferul de 18 ani, au fost răniţi grav.

Citeşte şi: Atenţie, şoferi! Amendă uriaşă pentru conducătorii auto care ţin asta pe locurile din faţă ale maşinii!

De asemenea, a fost rănit grav şi şoferul maşinii lovite de autoturismul condus de tânărul beat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Prigoria. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii şoferi au fost testaţi cu alcooltestul. Tânărul de 18 ani care a provocat accidentul de circulaţie avea o alcoolemie de 0,04 la mie.

Citeşte şi: Pieton înjunghiat în Constanţa de un şofer nervos pentru că traversa prea încet