Pieton înjunghiat în Constanţa de un şofer nervos pentru că traversa prea încet

Un scandal izbucnit în trafic a degenerat în violenţe pe străzile din Constanţa. Un şofer a înjunghiat de mai multe ori un pieton pe motiv că nu s-a grăbit la traversare.

28 mart. 2021, 10:07
Pieton înjunghiat în Constanţa de un şofer nervos pentru că traversa prea încet

Poliţiştii au fost alertaţi sâmbătă seară în cazul unui pieton înjunghiat în Constanţa. Un bărbat de 50 de ani a sunat la 112, spunând că a fost înjunghiat de mai multe ori.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanţă. Din primele informaţii, ar fi vorba despre un conflict care a izbucnit în trafic între un pieton şi şoferul unei maşini.

Bărbatul aflat pe stradă susţine că a fost înjunghiat de mai multe ori de conducătorul auto pe motiv că ar fi traversat strada prea încet.

Presupusul agresor este un bărbat de 64 de ani care a fost identificat şi dus la audieri, conform Adevărul.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi este în stare stabilă.

Duminica trecută, un bărbat de aproximativ 35 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni” din Capitală. Potrivit România TV, bărbatul a fost înjunghiat în zona gâtului şi a fost operat de urgenţă. Atacul a avut loc în scara unui bloc din Capitală. Agresorul este căutat de poliţişti.

Citeşte şi: Bărbat înjunghiat în scara unui bloc din Bucureşti. Poliţiştii îl caută pe atacator

La sfârşitul lunii februarie, un tânăr din Bucureşti a fost ameninţat cu pistolul în trafic de un individ cu un BMW care s-a enervat pe motiv că nu a putut face o depăşire. Incidentul terifiant a avut loc pe un drum aflat în lucru din judeţul Dolj.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că individul care a fluturat pistolul a fost identificat. Este vorba despre un localnic de 22 de ani. În urma controlului, poliţiştii nu au găsit arma.

„Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului de 22 de ani, precum și controlul autoturismului, dar nu au găsit pistolul. (…) A fost deschis un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Sunt în desfășurare acțiunile necesare în cadrul acestei anchete”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, conform Digi24.

Filmarea cu individul care a scos pistolul a fost publicată pe Facebook chiar de şoferul ameninţat în trafic.

Citeşte şi: Şofer ameninţat cu pistolul în trafic pe un drum din Dolj. Motivul uluitor al gestului inspirat din filme