Accident cu două TIR-uri şi un autoturism, în Bihor. O tânără a rămas încarcerată

Un accident grav a avut loc luni, în judeţul Bihor. Două TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţia s-au ciocnit, iar în urma impactului puternic o femeie a rămas încarcerată.

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 12:44
Accident cu două TIR-uri şi un autoturism, în Bihor. O tânără a rămas încarcerată

Accidentul s-a petrecut pe DN 79, în apropiere de Nojorid, județul Bihor. Din primele informaţii se pare că primul tir a vrut să depăşească o maşină, însă a derapat şi a ajuns cu capul tractor în şanţ. Cel de-al doilea TIR nu a mai putut evita impactul și a intrat din plin în remorca primului autotren.

În urma impactului puternic, o tânără de 18 ani care se afla în cel de-al doilea TIR a rămas încarcerată. Ea a fost scoasă de echipajele ISU din autotren și transportată la spital, cu un traumatism cranio-cerebral minor și cu mai multe fracturi, notează ebihoreanul.ro.

În accident a mai fost implicat şi un autoturism care, care a ajuns în şanţ după ce a încercat să evite impactul cu cele două TIR-uri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului traficul pe DN79 Oradea – Salonta a fost oprit la km 106, în zona localității bihorene Nojorid. Se recomandă rutele alternative: Salonta – Oradea , pe un drum pietruit din cartierul nou al localității Nojorid ;  Oradea – Salonta , pe DJ797.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Constanţa. Trei maşini au fost făcute praf