VIDEO| Accident cu două tramvaie în Bucureşti. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident în Capitală. Două tramvaie s-au ciocnit, vineri, pe Şoseaua Giurgiului din Bucureşti. Trei persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

30 sept. 2022, 19:38
VIDEO| Accident cu două tramvaie în Bucureşti. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident bizar în Capitală. Două tramvaie s-au ciocnit, vineri, pe Şoseaua Giurgiului din Bucureşti. În urma coeziunii dintre cele două mijloace de transport, trei persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Citește și Accident cumplit pe DN1. Un şofer a murit pe loc, iar altul a fost rănit grav

Dintre cele trei victime, două persoane de sex feminin au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar cea dea treia victimă, de sex masculin, a refuzat transportul la spital.

Potrivit reprezentanților ISU Bucureşti Ilfov, cele două tramvaie care se aflau pe același sens de deplasare s-au ciocnit, pe Şoseaua Giurgiului, chiar în staţia Cimitirul Evreiesc.

”Trei persoane necesitată acordarea primului ajutor calificat. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost angrenate două ambulanţe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă si Grupul special de Salvatori”, transmit oficialii ISU.

Citește și Ea este șoferiță beată care a făcut accident, în Argeș. Fata de 21 de ani a coborât din mașină în chiloţi