Accident cu fiică de ministru VIDEO

Fiica fostului ministru al Apărării, Mihai Stănişoară, a provocat joi seară un accident rutier în Drobeta Turnu Severin, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit trei maşini parcate.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 07:21
Accident cu fiică de ministru VIDEO

Accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii când Sara Maria Stănișoară,  fiica actualului senator PDL,  Mihai Stănişoară, circula cu maşina de lux a mamei sale. La ieşirea dintr-o intersecţie a pierdut controlul volanului, a intrat în trei autoturisme parcate, apoi s-a răsturnat. Aceasta nu a a fost rănită, dar s-a ales cu o sperietură zdravănă.

“Un conducător auto în vârstă de 19 ani, datorită neatenţiei a pierdut controlul volanului şi a acroşat trei autovehicule staţionate pe partea dreaptă”, a declarat Nicolae Lohon,  purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii anchetează acum accidentul. Tânăra a primit deocamdată o amendă contravenţională. Fiica senatorului are permis din vara anului trecut.

Familia senatorului de Mehedinţi va trebui să plătească acum pagubele celor trei autoturisme avariate. Şi maşina pe care o conducea a fost grav avariată.