Accident cu maşina de pompe funebre furată. Trei tineri au fost la un pas de moarte

Trei tineri s-au răsturnat cu maşina de pompe funebre furată de la un vecin. Aceştia s-au ales cu dosar penal pentru furt. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 05:39
Accident cu maşina de pompe funebre furată. Trei tineri au fost la un pas de moarte

Furtul a avut loc în urmă cu câteva zile, într-o localitate din Iaşi. Cei trei tineri au găsit maşina în faţa porţii, cu cheile în contact. Aceştia s-au urcat în ea şi au plecat la plimbare, numai că în satul Roşu, din comuna Răducăneni, într-o curbă, ei au ieşit de pe drum, iar maşina s-a răsturnat pe o parte, potrivit ziaruldeiasi. 

proprietarul maşinii a mers la Poliţie, unde a făcut reclamaţie, iar a doua zi dimneaţă acesta a primit vizita oamenilor legii. Oamenii legii aveau să constate ulterior că, în timp ce vorbeau cu păgubitul, unul dintre tinerii care au furat maşina a trecut prin faţa lor, acesta fiind curios de ce vorbeau poliţiştii cu proprietarul maşinii pe care o furaseră şi s-a alăturat discuţiei. Ulterior, după ce hoţii au fost depistaţi, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Unul dintre tineri nu este la prima abatere. În iuna iulie anul trecut a furat maşina unui poliţist de frontieră, însă acesta l-a iertat pe hoţ şi a scăpat de urmărirea penală.

Citeşte şi Accident mortal la mare. La volan se afla un tânăr de 29 de ani