Accident cu maşina Poliţiei. Două femei erau duse la audieri

Maşina Poliţiei a fost implicată într-un accident, în timp ce transporta două femei la audieri. Accidentul s-a petrecut vineri după-amiază, în judeţul Vrancea.

10 sept. 2021, 21:33
Accident cu maşina Poliţiei. Două femei erau duse la audieri
Accident cu maşina Poliţiei. Două femei erau duse la audieri

Accident cu maşina Poliţiei. Incidentul s-a petrecut într-o intersecţie aglomerată din Focşani. Maşina de poliţie avea semnalele luminoase în funcţiune în momentul în care a avut loc accindentul.

Accident cu maşina Poliţiei în Focşani

Conform IPJ Vrancea, maşina de poliţie a fost acroşată de un alt autoturism intersecţia semaforizată dintr-o zonă intens circulată din Focşani.

În momentul în care s-a produs accidentul, în autospecială se aflau două femei care erau conduse către sediul Poliţiei Municipiului Focşani, pentru audieri.

Un echipaj SAJ a sosit la faţa locului pentru a acordari îngrijiri medicale persoanelor aflate în maşina de poliţie.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi Doliu în sportul românesc. Un halterofil de 9 ani a murit într-un accident rutier: „Drum lin, Thomas”

Accident cumplit. Două microbuze au intrat în coliziune pe Bulevardul Gării Obor din Capitală. Șapte victime

Două microbuze au fost implicate într-un accident teribil pe Bulevardul Gării Obor, din Capitală, după ce ar fi intrat în coliziune. Potrivit informațiilor oficiale, mai multe persoane au fost rănite și se află în stare gravă. Autoritățile au intervenit la locul accidentului, inclusiv mai multe echipaje SMURD, care încearcă să acorde primele îngrijiri medicale victimelor.

Accidentul s-a soldat cu șapte victime. Trei dintre victime au fost deja transportate la spital, în timp ce patru au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În 2020, când au fost în vigoare restricții de circulație, în timpul pandemiei de coronavirus, numărul deceselor a scăzut cu 12% și a ajuns la cel mai scăzut nivel din istoria României.

Patru oameni îşi pierd în medie viaţa în fiecare zi în accidente rutiere, din cauza vitezei și neatenției la volan.

În total, în România au murit 1.864 de persoane din cauza unui accident rutier în 2019, în scădere faţă de 2009, când au decedat 2.797 de persoane pe şoselele din România.

Site-ul Poliţiei Române arată că în România s-au înregistrat 8.642 de accidente rutiere grave în aceeaşi perioadă de timp, în scădere de la peste 10.200 de accidente rutiere grave în 2009.

Conform lui Lucian Bode, principalele cauze de producere a accidentelor sunt: indisciplina pietonilor, viteza, indisciplina bicicliştilor, neacordarea de prioritate la trecerea pietonilor şi neacordarea priorităţii de trecere pentru vehicule.

Citeşte şi Accident înfiorător cu şapte victime în Argeş. O fetiţă de 10 ani a murit după ce o maşină s-a ciocnit de o cisternă VIDEO