Accident cu o mașină încărcată cu butelii. A intrat într-o casă, apoi a luat foc

Alertă într-o localitate din județul Satu Mare. O mașină încărcată cu butelii a intrat într-o casă. Autoturismul a luat foc, iar flăcările s-au extins și la imobil, provocând pagube însemnate.

28 feb. 2023, 15:09

Accident rutier grav în localitatea Pișcolt, pe Drumul Național 19 din județul Satu Mare. Soferul unui autoturism încărcat cu butelii de butan a pierdut controlul vehiculului, iar autoutilitara a intrat într-o casă.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a dat foc la o valiză plină cu bani din greșeală, după ce s-a certat cu iubita. 40.000 de lei s-au făcut scrum

Vehiculul a lovit și conducta de gaze a imobilului, iar în urma impactului s-a declașat un incendiu. Din păcate, și casa lovită a fost cuprinsă de flăcări.

Citește și: Accident teribil produs în Dolj. Două femei și-au pierdut viața, iar trei bărbați au ajuns la spital

Șoferul autospecialei s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor, potrivit ISU Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Carei.

Din păcate, casa lovită de autoturismul încărcat cu butelii a fost distrusă. De asemenea, gardul gospodăriei a fost rupt.

 

 

Accident cu trei camioane pe Centura Capitalei

Trei camioane au fost implicate marți, în jurul orei 14, pe Centura Capitalei între localitățile Jilava și Berceni, județul Ilfov. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.