Un bărbat din Satu Mare a dat foc la o valiză plină cu bani din greșeală, după ce s-a certat cu iubita. 40.000 de lei s-au făcut scrum

Ghinion uriaș pentru un sătmărean din satul Lipău, comuna Culciu. După ce și-a agresat iubita fizic și verbal, individul a vrut să se răzbune și să dea foc valizei cu haine a femeii.

28 feb. 2023, 10:08
Un bărbat din Satu Mare a dat foc la o valiză plină cu bani din greșeală, după ce s-a certat cu iubita. 40.000 de lei s-au făcut scrum

Doar că, din greșeală, a dat foc la o valiză plină cu bani în loc de valiza în care femeia şi ţinea hainele. 40.000 de lei s-au făcut scrum.

Bărbatul de 69 de ani credea că iubita lui, în vârstă de 58 de ani, l-a înșelat, așa că a decis să rezolve în propria manieră problema. După ce a băut ca să-şi facă curaj, bărbatul şi-a agresat fizic şi verbal iubita. Şi nu s-a oprit aici.

Citeste si O româncă din Anglia a fost ucisă şi incendiată de fostul iubit. Georgian este căutat de Poliție

A dat foc la o valiză plină cu bani, pe care a confundat-o cu o valiză cu haine

Setea de răzbunare l-a împins să o pedepsească şi mai mult şi să o lase fără nicio haină pe ea. Aşa că s-a gândit să dea foc valizei în care aceasta îşi ţinea hainele. Doar că a făcut greşeala de a nu verifica conţinutul valizei, astfel că i-a căzut în mână geamantanul în care îşi ţineau economiile. Şi astfel 40.000 de lei s-au făcut scrum.

Polițiștii au emis pe numele bărbatului un ordin de protecție provizoriu, care îi interzice să se apropie de iubita lui pentru următoarele cinci zile. De asemenea, bărbatul s-a ales și cu un dosar penal după loviturile aplicate victimei, scrie PresaSM.

Citeste si Diabolic! După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112