Accident cu opt persoane în Hunedoara. Printre victime sunt şi copii. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Un accident grav a avut loc sâmbătă, în judeţul Hunedoara. Opt persoane au fost implicate, iar printre victime se află şi cinci copii. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

25 iun. 2022, 21:07
Accident cu opt persoane în Hunedoara. Printre victime sunt şi copii. A fost activat Planul Roşu de intervenţie
Accident cu opt persoane în Hunedoara

Accident cu opt persoane în Hunedoara. Două maşini au fost implicat într-un accident, sâmbătă după-amiază, în localitatea Cârneşti.

Accident cu opt persoane în Hunedoara. Două dintre victime au rămas încarcerat

Citeşte şi Accident mortal în apropiere de Capitală! Copil de patru ani, spulberat de o maşină. Şoferul a fugit de la faţa locului

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere,  o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri.

„În această după amiază, pompierii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Cârneşti. Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, la nivelul judeţului Hunedoara.La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere,  o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri”, transmite ISU Hunedoara, potrivit News.ro.

Alte cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţa Judeţean au intervenit alături de pompierii militari. La sosirea forţelor de intervenţie, două dintre victime erau încarcerate.

„La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. În urma accidentului, şapte victime au fost asistate medical la faţa locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care şi un minor, aflat în stare de inconştienţă. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital”, mai transmite ISU  Hunedoara

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Citeşte şi Accident grav în Călăraşi. Un autocamion şi o motocicletă au fost implicate

Accident grav şi pe A1, la Deva

O maşină în care se aflau şoferul şi doi pasageri, a fost cuprinsă de flăcări pe autostrada A1, în zona localităţii Dobra. Cele trei persoane din autovehicul s-au evacuat şi nu au avut nevoie de îngrijiri sanitare”Pompierii Gărzii de Intervenţie Dobra au intervenit în urmă cu puţin timp, pe autostrada A1, km 395, sens Deva-Sibiu, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un autoturism. Evenimentul a fost anunţat printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului ajungând un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă”, transmite ISU Hunedoara.


La sosirea echipajului de intervenţie, maşina era afectată în proporţie de 80%, însă în scurt timp, pompierii au lichidat incendiul, fără a fi puşi în pericol alţi participanţi la trafic.

Cele trei persoane care se aflau în autoturism în momentul declanşarii incendiului s-au autoevacuat şi nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.