Accident grav în Călăraşi. Un autocamion şi o motocicletă au fost implicate

Un accident grav a avut loc în judeţul Călăraşi. În urma impactului dintre un autocamion şi o motocicletă, două persoane au fost rănite.

23 iun. 2022, 08:30

Accident grav în Călăraşi. Un autocamion şi o motocicletă au fost implicate în accidentul ce a avut loc pe DN 3, pe segmentul de drum dintre Podul 4 şi Chiciu.

Accident grav în Călăraşi. Două persoane au fost rănite

Citeşte şi Val de accidente pe şoselele din ţară. Două femei au murit pe loc din cauza neatenţiei unui şofer

Două persoane au fost rănite în urma impactului dintre o motocicletă şi un autocamion. Ambele victime se aflau pe motocicletă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani şi o femeie de 35 de ani.

Bărbatul conducea motocicleta în momentul în care s-a petrecut accidentul. Acesta a suferit politraumatisme şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Călăraşi, potrivit realitateadecalarasi.net. 

Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost şi ea transportată la spital.

Din cauza accidentului, traficul pe drumul dintre Podul 4 şi Chiciu a fost blocat. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul dintre autocamion şi motocicletă.

Din păcate, în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente grave în care au fost implicate motocicletele. Unul dintre acestea s-a petrecut pe şoseaua Pipera-Tunari, acolo unde o tânără de doar 30 de ani a murit pe loc.

Citeşte şi Doi tineri beți și drogați au făcut accident și apoi s-au filmat şi au postat imaginile pe rețelele de socializare

Accident înfiorător de motocicletă în Pipera. Alexandra, o tânără de 30 de ani, a murit sub privirile prietenului ei. „Motorul a venit târâş, fără nimeni pe el

Imagini de coşmar în urma unui accident produs pe şoseaua Pipera – Tunari. O tănără de 30 de ani a murit, după ce s-a prăbuşit cu motocicleta, spre groaza prietenului ei care a asistat la scena terifiantă.

Alexandra, o tânără de 30 de ani originară din Vâlcea, şi prietenul ei au ieşit joi seara la o plimbare prin Bucureşti, fără să se fi gândit vreo secundă că ar putea fi ultima.

În timp ce cobora podul, roata din faţă a motocicletei Alexandrei a început să trepideze. După ce a pus frână, tânăra a pierdut controlul vehiculului şi s-a prăbuşit pe şoseaua Pipera. Din spusele martorilor, tânăra accelerase destul de tare motocicleta înainte de a se dezechilibra și de a cădea, motiv pentru care vehiculul s-a și dus târâș pe șosea mai bine de 150 de metri de la locul accidentului.

„Când am ieşit afară era motorul aici, singur, jos. A venit târâş de acolo, singur, fără nimeni pe el”, mărturisește un paznic, potrivit Observatornews.ro.

Pentru Alexandra nu s-a mai putut face nimic. Tânăra de 30 ani a murit chiar sub privirile prietenului său care a fost martor la întreaga scenă.

Încă de mică, Alexandra a fost pasionată de adrenalină şi a visat de mult timp să aibă propria sa motocicletă. Tânăra de 30 de ani a reușit să-și achiziționeze una, cea pe care și-a dorit-o foarte mult, însă care i-a adus ți sfârșitul.

Mai mulți motocicliști s-au strâns imediat după impact la locul accidentului, acolo unde au aprins o lumânare pentru sufletul Alexandrei, plecată mult prea repede la ceruri.