Accident cu opt victime pe litoral. Unul dintre şoferii implicaţi era băut

Un accident cumplit s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în judeţul Constanţa. Opt persoane, printre care şi un copil de un an şi jumătate, au fost rănite. Potrivit poliţiştilor, unul dintre şoferii implicaţi consumase alcool înainte să se urce la volan.

24 iul. 2021, 18:24
Accident cu opt victime pe litoral. Unul dintre şoferii implicaţi era băut

Accident cu opt victime pe litoral. Opt persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază, după ce două maşini s-au ciocnit.

Accident cu opt victime pe litoral. Elicopeterul SMURD a intervenit

Incidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN 39, în localitatea 23 August spre Moșneni, după ce un şofer a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin o altă maşină care circula regulamentar.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şapte persoane, patru din primul autoturism şi trei din cel de-al doilea autoturism”, a anunţat IPJ Constanţa.

Victimele, trei femei cu vârste cuprinse între 22 – 31 de ani, un copil de un an şi jumătate şi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 -30 de ani, au suferit diagnosticate cu dureri toracice şi traumatisme. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa cu două ambulanţe SMURD, patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD.

Potrivit poliţiştilor, unul dintre şoferii implicaţi în accident, un tânăr de 25 de ani din Maramures, avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost deschis dosar penal.

Citeşte şi Accident mortal pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Şoferul Mercedes-ului făcut PRAF a ieşit singur din maşină FOTO&VIDEO

Accident cumplit la Braşov. O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite

Un alt accident grav s-a petrecut, sâmbătă după-amiază, şi în judeţul Braşov. O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite. Tragedia s-a petrecut între localităţile Perşani şi Vlădeni.

Potrivit autorităţilor, dintre cele 7 victime, trei persoane au fost transportate la spital – doi adulţi şi un copil. Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Din păcate, unul dintre şoferii implicaţi în accident a murit pe loc.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.

Citeşte şi Val de accidente la început de weekend. Patru persoane au murit, după ce un TIR a spulberat un SUV. Carambol şi pe Autostrada Soarelui