Accident cu patru maşini în Argeş. Trei persoane au fost rănite grav

Un accident grav a avut loc, luni, în judeţul Argeş. Trei persoane au fost rănite şi patru maşini avariate după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă .

28 sept. 2021, 08:30
Accident cu patru maşini în Argeş. Trei persoane au fost rănite grav

Accident cu patru maşini în Argeş. Accidentul a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 30 de ani, care mergea de la Pitești către Costești.

Accident cu patru maşini în Argeş

Şoferiţa în vârstă de 30 de ani nu a păstrat distanta față de masina din față și a izbit-o în plin. În urma impactului, mașina condusă de un tânăr, de 25 de ani, a fost proiectată într-o mașină parcată pe marginea drumului, iar autoturismul soferiței neatente a ajuns pe sensul opus de mers și s-a lovit de o altă mașină, care circula regulamentar, condusă de o femeie de 45 de ani.

Șoferita vinovata și doi pasageri din mașina lovită frontal, un bărbat de 46 de ani și un adolescent de 16, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav în Tulcea: o femeie de 49 de ani a murit pe loc, alte două persoane sunt rănite grav

Accident grav pe DN1. O motociclistă a ajuns la spital

Un at accident grav s-a petrecut luni noapte, pe DN1.  O tanara motociclista a ajuns la spital dupa ce s-a izbit cu motorul de parapetul de beton care desparte cele doua sensuri de mers.

Fata a incercat sa depaseasca o masina fara sa se asigure si a lovit autoturismul, apoi a pierdut controlul motocicletei si a fost proiectata in parapeti.

La fata locului au fost chemate de urgenta echipajele de salvare, care au transportat-o pe femeie la spital. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat zeci de minute. Politistii au dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitatea împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident grav la Raliul Clujului, o maşină a ieşit în decor, după ce copilotului i s-a făcut rău. Echipajul a fost preluat de SMURD