Accident grav în Tulcea: o femeie de 49 de ani a murit pe loc, alte două persoane sunt rănite grav

O femeie de 54 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de satul Topolog, judeţul Tulcea, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

25 sept. 2021, 11:08
Accident grav în Tulcea: o femeie de 49 de ani a murit pe loc, alte două persoane sunt rănite grav

Accident grav în Tulcea:  O femeie în vărată de 49 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, între care una grav, într-un accident rutier petrecut sâmbătă, 25 septembrie, pe DN 22A, în afara localității Topolog.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 54 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Topolog și Saraiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 54 ani, din comuna Casimcea, iar în urma coliziunii primul autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

La fața locului au intervenit salvatorii de la Stația de pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în ajutorul cărora au venit două echipaje SAJ și elicopterul SMURD de la Constanța.

Noile restricții impuse de Guvern în România: Carantina de noapte, aplicată în weekend la incidența de 6 la mie. Accesul în restaurantele din mall doar cu certificatul verde, după ce rata trece de 3
„În accident a fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, dintre care una încarcerată. Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea unei femei, în vârstă de 54 ani, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital cu multiple traumatisme. Unul dintre conducătorii auto a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, iar celălalt a fost monitorizat la fața locului, refuzând transportul la spital. Din nefericire, pentru a patra persoană, găsită în stop cardio respirator, o femeie în vârstă de 49 de ani, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul de către echipajul SAJ”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Polițiștii tulceni au mai stabilit că ambii conducători auto posedau permis de conducere și niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Incendiu de proporţii lângă Bucureşti. Populaţia, avertizată prin Ro Alert să stea în case VIDEO

Persoană decedată găsită într-un autoturism scos din Dunăre

Pompierii din Brăila au intervenit sâmbătă dimineaţă pentru a scoate din Dunăre un autoturism în care au găsit şi o persoană decedată.

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, autoturismul se afla în Dunăre, în dreptul localităţii Ţăcău, în Insula Mare a Brăilei.

La faţa locului s au deplasat o  maşină de intervenţie cu un echipaj de pompieri, dar şi echipaje medicale şi o macara cu ajutorul căreia a fost scos autoturismul din apă.  După ce s a reuşit scoaterea maşinii din apă, salvatorii au găsit în interior o persoană care e decedată. La această oră, autorităţile încearcă să identifice persoana din autoturism, dar şi cum s a produs evenimentul.