Accident cu patru morţi în Călăraşi. Elicopter SMURD, la locul tragediei

Patru oameni şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie petrecut, luni dimineaţa, în Călăraşi. La locul accidentului s-a intervenit cu un elicopter SMURD. Din primele informaţii, un om este în comă.

26 oct. 2015, 07:23
Accident cu patru morţi în Călăraşi. Elicopter SMURD, la locul tragediei

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, luni dimineaţa, între localităţile Mănăstirea şi Luica, la aproximativ 40 de kilometri de oraşul Călăraşi. Şoferul unui Logan a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat violent într-un copac de la marginea carosabilului.

Din primele informaţii se pare că bărbatul circula cu viteză mare. Impactul a fost deosebit de puternic. Maşina a fost distrusă în totalitate. Cinci persoane au fost încarcerate şi potrivit România TV, patru dintre acestea au decedat pe loc.

„Un accident a avut loc pe DJ403, între localităţile Mănistire şi Luica. Din accident au rezultat cinci victime încarcerate, dintre care patru decedate. La faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD, trei ambulanţe SAJ şi un elicopter SMURD”, a declarat Ovidiu Tătăranu, reprezentat ISU Călăraşi.

Persoana rănită a fost preluată de echipajele de urgenţă. S-a intervenit într-un timp foarte scurt. Un elicopter SMURD a transportat la Bucureşti singura persoană rămasă în viaţă.

Vezi şi: Mărturii şocante despre cursa ilegală din Mamaia sfârşită cu accident