Accident cu patru morţi în Ialomiţa. Imagini de coşmar între Movilița și Sinești FOTO&VIDEO

Tragedie pe DN2 între București și Urziceni. Patru oameni au murit și alți doi au fost răniți grav după ce două două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit violent. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

22 sept. 2021, 09:23

Scene de coşmar au fost surprinse miercuri dimineaţa în urma unui accident cu patru morţi în Ialomiţa. Tragedia a avut loc pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești.

Patru oameni au murit, iar alți doi au fost răniți, după un carambol în care au fost implicate două autoutilitare și un autoturism.

„În această dimineaţă, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti s-a produs un accident de circulaţie ca urmare a coliziunii între 2 autoutilitare şi un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate”, au precizat reprezentanţii IPJ Ialomiţa, conform Agerpres.

Citeşte şi: Cum e protejat clanul care face legea în Sineşti. Ce spun autorităţile despre tâlharii care dau jafuri pe bandă rulantă pe DN2

Pentru preluarea răniţilor, la faţa locului a intervenit un elicopter SMURD. În prezent se desfăşoară cercetarea la faţa locului.

Nu este prima oară când au loc accidente pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, în zona localităţii Sineşti. În octombrie 2019, aici s-au ciocnit trei autoturisme şi un microbuz în care se aflau opt persoane.