Cum e protejat clanul care face legea în Sineşti. Ce spun autorităţile despre tâlharii care dau jafuri pe bandă rulantă pe DN2

Tâlharii care dau jafuri pe bandă rulantă pe DN2, în localitatea Sineşti, din judeţul Ialomiţa fac parte dintr-unul din cele mai periculoase clanuri ţigăneşti. Este vorba despre membrii grupării Duduianu, care terorizează Capitala şi zonele de lângă de zeci de ani.

08 mai 2018, 15:19
Cum e protejat clanul care face legea în Sineşti. Ce spun autorităţile despre tâlharii care dau jafuri pe bandă rulantă pe DN2

Marginea pădurii Sineşti este împânzită azi de patrule. După evenimentele care i-au băgat în anchetă pe poliţiştii din Ialomiţa, oamenii legii îi avertizează pe şoferii care opresc în zona vizată de tâlhari. Şi primarul comunei e cu ochii pe pădurea cu pricina printr-un monitor împărţit de 15 camere de supraveghere.

„Am dat drumul la o campanie de monitorizare video a comunei, să fim mai în siguranţă, să putem să-i identificăm pe cei care sunt în tranzit şi ne fac greutăţi”, a spus primarul comunei Sineşti, potrivit România TV.

Se pare că numărul plângerilor ar fi fost mult mai mare, dar şeful de post este cel care le descurajează pe victime.

Localnicii spun că autorităţile ştiu cine a dat jafurile în lanţ dar nimeni nu i-a deranjat până acum pe interlopii care înţeapă roţile şoferilor care trec pe lângă pădure.

„Ştie şi şeful de post. Dar le e frică” povesteşte un localnic.

Membrii grupării au făcut avere prin furturi și violență, iar descinderile și dosarele penale nu au reușit să-i destrame definitiv.

Mai jos urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.