Accident cu patru tiruri şi un autoturism în Olt. Trei persoane au ajuns la spital

Un accident grav s-a petrecut, miercuri, în judeţul Olt. Patru tiruri şi un autoturism au fost implicate. În urma incidentului, trei persoane au fost rănite.

15 sept. 2021, 10:25
Accident cu patru tiruri şi un autoturism în Olt. Trei persoane au ajuns la spital
Accident cu patru tiruri şi un autoturism în Olt. Trei persoane au ajuns la spital

Accident cu patru tiruri şi un autoturism în judeţul Olt. Şase persoane au fost implicate, trei dintre ele fiind transportate la spital.

Accident cu patru tiruri în Olt

Accidentul s-a petrecut, miercuri, în apropiere de oraşul Balş din judeţul Olt.

„Accident rutier pe E 574, în apropiere de orașul Balș, implicate patru autocamioane și un autoturism. În acestea se aflau șase persoane, toate au fost găsite conștiente și cooperante. Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

La faţa locului au intervenit pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare.

De asemenea, două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță se află la faţa locului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident în lanţ la intrare în Constanţa. Cinci maşini au fost implicate

Accident de coșmar pe calea ferată Galați-Bârlad. Trenul a lovit din plin un excavator, șoferul a murit

Un accident îngrozitor a avut loc pe calea ferată Galați-Bârlad, unde un tren a lovit din plin un excavator, iar în urma impactului, șoferul autovehiculului a murit.

Echipajele SMURD s-au deplasat la fața locului, însă medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

Accidentul s-a produs la Foltești, în județul Galați, unde bărbatul de 55 ani, care conducea buldoexcavatorul, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit în plin de trenul care circula pe relația Galați – Bârlad, potrivit Pro Lider FM.

Potrivit primelor date, se pare că șoferul nu s-a asigurat în momentul în care a traversat calea ferată. Mecanicul de pe locomotivă va fi anchetat de Poliția Transporturi Galați, potrivit realitatea.net.

Citeşte şi Tragedie, un milionar şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic. Alături de el au mai murit soţia şi cei trei copii