Accident în lanţ la intrare în Constanţa. Cinci maşini au fost implicate

Un accident grav a avut loc, marţi dimineaţă, la intrare în municipiul Constanţa. Cinci maşini au fost implicate. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

14 sept. 2021, 10:49

Accident grav la intrare în Constanţa. Cinci maşini s-au ciocnit, marţi, la intrare în oraş. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit imediat la faţa locului.

Accident grav la intrare în Constanţa

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut la intrare în Constanta dinspre Valu lui Traian. Din fericire, nu au fost persoane încarcerate. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Accidentul s-ar fi petrecut din cauza nerespectării distanţei regulamentare în mers.

Citeşte şi Accident grav în Argeş. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ

Accident şocant în Hunedoara. Un TIR a rupt un cap de pod şi a izbucnit în flăcări

Un tir a fost cuprins de flăcări pe DN 66, în zona Ohaba, Hunedoara. Potrivit primelor informații incendiul se manifestă generalizat.

„Accident rutier Ohaba de sub Piatra, un autocamion de 7,5 t a ieșit în decor, a rupt un cap de pod după care a fost proiectat în șanț. Șoferul a rămas încarcerat în cabina. După impact, autocamionul a luat foc și din cauza violenței incendiului nimeni din apropiere nu a mai putut interveni să-l ajute pe șofer. La sosirea echipajelor specializate incendiul se manifesta generalizat, conducătorul auto fiind găsit carbonizat în interiorul cabinei. Autocamionul nu transporta marfă, fiind gol”, informează IPJ Hunedoara.

Citeşte şi Accident îngrozitor! Bunică ce traversa regulamentar, spulberată de o camionetă pe trecerea de pietoni


loading...