Accident cu români în Austria. Un bărbat a murit pe loc, soţia şi fiica lui sunt în comă

Un bărbat a murit pe loc, iar soţia şi fiica sa sunt în comă, după ce maşina pe care o conducea s-au răsturnat, potrivit observator.tv. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2018, 06:09
Accident cu români în Austria. Un bărbat a murit pe loc, soţia şi fiica lui sunt în comă

Accidentul în care a fost implicată familia de români a avut loc în jurul orei 7:30 pe autostrada A1, la Pressbaum, în direcţia Viena, scrie presa austriacă. Din motive necunoscute, autoturismul în care se afla o familie de români a ieşit de pe autostradă, a lovit parapetul din dreapta şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Mama şi fetiţa au fost pur şi simplu aruncate din maşină, fiind găsite pe asfalt, în vreme ce tatăl, care era la volan, a fost strivit între plafon şi asfalt, mai precizează sursa citată. Fetiţa şi mama ei au fost transportate cu elicopterul la un spital din Viena, în comă.

Ambasada României la Viena are în atenție accidentul rutier produs în apropierea orașului Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România, transmite Ministerul Afacerilor Externe printr-un comunicat de presă.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate. MAE mai precizează că rudele celor decedaţi au fost notificați cu privire la accident.

Ambasada României la Viena monitorizeaza situația și este în contact permanent cu autoritățile locale și membrii de familie, fiind pregatită să acorde asistență consulară, în limita competențelor legale.