Accident cu şapte victime în Constanţa, din cauza unui şofer beat

Şapte persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă, pe DN2A, la ieşirea din oraşul constănţean Ovidiu, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru scoaterea victimelor din maşini a fost necesară intervenţia pompierilor pentru descarcerare.

RomaniaTV.net
06 apr. 2013, 11:20
Accident cu şapte victime în Constanţa, din cauza unui şofer beat

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 10.30, când un şofer de 27 de ani, din Ovidiu, care se deplasa pe DJ 228 dinspre Nazarcea către DN 2A nu a oprit să dea prioritate la intersecţia cu drumul naţional. El a pătruns în intersecţie şi a fost lovit în plin de un autoturism ce se deplasa pe DN 2A, dinspre Hîrşova către Ovidiu, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 ani, din Hîrşova, potrivit Mediafax.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit grav, iar cei trei pasageri aflaţi în autoturismul pe care îl conducea, trei bărbaţi cu vârste între 23 de ani şi 31 de ani, au fost răniţi uşor.

Tot cu răni uşoare au scăpat şi cele trei persoane aflate în cea de-a doua maşină, doi bărbaţi, de 35 de ani şi 41 de ani, şi o femeie de 30 de ani.

Toate cele şapte victime au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

Poliţiştii au mai stabilit că şoferul vinovat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.