ACCIDENT cu 12 victime pe DN 2A, la Constanţa VIDEO

Douăsprezece persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier grav produs, miercuri, în Constanţa, pe DN 2A, informează România TV. Sensul de mers dinspre Constanţa spre Ovidiu a fost blocat, traficul rutier desfăşurându-se pentru o vreme pe un singur fir, alternativ, pentru a se evita un blocaj de proporţii.

RomaniaTV.net
01 mai 2013, 08:47

Trei maşini au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier grav, produs pe DN 2A, la ieşirea din Constanţa spre Ovidiu. 12 persoane au fost rănite, două fiind transportate în comă la spital. Printre victime se numără şi doi copii.

Şapte ambulanţe s-au deplasat la faţa locului pentru acorda îngrijiri răniţilor, printre care se numără şi doi copii. Două persoane au rămas încarcerate, pentru salvarea lor intervenind un echipaj de descarcerare al ISU Constanţa.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza unei manevre neregulamentare făcute de un şofer, care a intrat cu maşina pe contrasens, lovind violent alte două autoturisme.

Traficul rutier pe sensul dinspre Constanţa spre Ovidiu a fost întrerupt, poliţiştii de la Brigada Rutieră luând însă măsuri pentru a evita un blocaj de proporţii. Între Constanţa şi Ovidiu s-a circulat timp de mai multe ore pe un singur fir, alternativ. De asemenea, traficul a fost deviat şi pe varianta Ovidiu.

Traficul spre mare se desfăşoară cu mare dificultate, numărul maşinilor care se îndreaptă spre litoral fiind foarte ridicat.

Peste 40.000 de români sunt aşteptaţi zilele acestea pe litoral pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Mai şi Paşte.


loading...
Partenerii noștri