Accident cu şapte victime pe DN7. O persoană a murit

Traficul rutier a fost întrerupt pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Boița și Lazaret, județul Sibiu, după ce  conducătorul unui autoturism a lovit un parapetul median, a pătruns pe sensul opus și a lovit un alt autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat, două persoane au suferit leziuni grave  și alte două leziuni ușoare.

RomaniaTV.net
26 dec. 2019, 11:09
Accident cu şapte victime pe DN7. O persoană a murit

Autorităţile din Sibiu au anunţat, joi, că pe DN 7, în localitatea Lazaret, traficul este blocat total în urma unui accident rutier.

„Conducătoarea unui autoturism care circula spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, loveşte parapetul din stânga, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că şoferul din autototurismul care a fost lovit a decedat pe loc.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că la faţa loculuiau fost găsite şapte persoane, dintre care una decedată, una care a necesitat manevre de resuscitare, dar nu a răspuns la ele, şi trei victime cod galben, conştiente.

Una dintre victimele rănite, un bărbat de 31 de ani, a suferit fractură de bazin şi traumatism membru inferior.