Accident cu şase maşini, la Vaslui. Şoferul vinovat se grăbea să prindă culoarea verde a semaforului

Un accident în care au fost implicate şase autoturisme a avut loc, marţi seara, în centrul municipiului Vaslui, în urma evenimentului nefiind persoane rănite.

RomaniaTV.net
03 dec. 2019, 19:32
Accident cu şase maşini, la Vaslui. Şoferul vinovat se grăbea să prindă culoarea verde a semaforului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, accidentul a fost provocat de un bărbat care a vrut să schimbe benzile de mers, cel mai probabil pentru a prinde mai repede culoarea verde a semaforului.

Din primele informaţii, se pare că un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Ştefan cel Mare, care se deplasa spre gară, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, acroşând un autoturism înmatriculat provizoriu în Vaslui, condus de un bărbat de 20 de ani, din Deleşti, care circula regulamentar.

În urma impactului, cele două maşini s-au izbit de alte patru autoturisme parcate în zonă. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În autoturismul condus de şoferul care a provocat accidentul se afla o pasageră de 16 ani, care a acuzat nişte dureri, dar a refuzat transportul la spital. În cazul în care această persoană va merge pentru îngrijiri medicale, se va întocmi dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă„, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a intervenit la locul producerii accidentului cu două autospeciale.

Detaşamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă la un accident rutier petrecut în centrul municipiului Vaslui. Persoanele implicate nu au necesitat îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.