Accident cu spectacol în Piaţa Romană, din Bucureşti VIDEO

Un accident s-a produs vineri dimineață, în Capitală. Un şofer băut s-a dat în spectacol în Piaţa Romană. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe sens opus, apoi a plecat de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
16 mart. 2012, 07:08
Accident cu spectacol în Piaţa Romană, din Bucureşti VIDEO

Şoferul a urmărit însă de la distanţă cum poliţiştii făceau cercetări la locul accidentului, iar când oamenii legii au început să caute şi în maşină, bărbatul a început scandalul.

Agenţii l-au convins cu greu să se liniştească, pentru că tânărul spunea că nu el se afla la volan. Situaţia a luat o altă întorsătură după ce a apărut şi al doilea şofer, tatăl lui, care susţinea că, de fapt, el conducea maşina. L-a dat de gol însă faptul că nu ştia din ce direcţie venea.

„A pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit bordura, a pătruns pe sensul invers de mers şi s-a lovit de un pom ornamental. După producerea accidentului conducătorul a părăsit locul faptei. La faţa locului a sosit o altă persoană, care voia să îşi ia fapta asupra sa”, a declarat inspector Cânea Liviu, Brigada Rutieră.