Accident cu trei morţi, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Doi adulţi şi un copil, din aceeaşi maşină, au fost declaraţi decedaţi. Accidentul, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

22 mai 2023, 14:47

UPDATE: Accident în judeţul Neamţ, provocat de şoferul maşinii din care toţi cei trei ocupanţi au murit. Victimele au între 3 şi 66 de ani.
Poliţiştii din Neamţ anunţă, luni, că au stabilit vârstele persoanelor care au decedat în accidentul de pe DN 2. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, o femeie de 31 de ani şi un copil de 3 ani.

Cei trei erau rude, bărbatul fiind tatăl femeii şi bunicul copilului. Surse din anchetă au precizat că şoferul maşinii cu trei ocupanţi, ce se deplasa din direcţia Bacău spre Roman, ar fi iniţiat o manevră de depăşire, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara şi autoturismul.

În urma impactului, toate cele trei persoane din maşină au murit, fiind găsite inconştiente de către echipajele medicale. Manevrele de resuscitare nu au avut succes la niciuna dintre cele trei victime.

Poliţiştii anunţă că, în curând, traficul în zonă va fi reluat, după ce carosabilul va fi spălat.

Un accident cu trei maşini s-a produs, luni, pe DN2 Roman-Bacău, în judeţul Neamţ, fiind implicate şase persoane. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, iar doi adulţi şi un copil, din aceeaşi maşină, au fost deja declaraţi decedaţi. Intervenţia la faţa locului continuă.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și o autoutilitară, rezultând decesul a 3 persoane, dintre care 2 persoane majore și un minor și rănirea altor 3 persoane.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Amenzi usturătoare pentru opt persoane care au intrat cu ATV-urile în zone protejate VIDEO

UPDATE: Poliţiştii din Neamţ au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. Au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

Într-o maşină erau trei persoane, toate trei fiind declarate decedate. În autoutilitară era şoferul care a fost transportat la spital, iar în cea de-a doua maşină erau două persoane.

Intervenţia echipalor de la faţa locului continuă, poliţiştii urmând a stabili vârstale victimelor şi mecanismul producerii accidentului.

Accident mortal pe DN 1A, pe centura de est a Ploieștiului. Unul dintre șoferi a murit

UPDATE: ISU Neamţ anunţă că a fost declarat şi decesul unui copil. Toate cele trei persoane care au murit erau din aceeaşi maşină.

UPDATE: ISU Neamţ a anunţat că două victime, adulţi au fost declarate decedate.

Se continuă manevrele de resuscitare pentru alte victime, inclusiv minori.